Voor de familie

Kamperen bij de boer in Noord-Brabant

Of je er nou op uit trekt met een tent, caravan of vouwwagen: kamperen is leuk voor jong en oud. In Nederland zijn er nog veel onontdekte plekken waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Kamperen bij de boer is een unieke beleving! Het is de ideale plek voor leuke activiteiten, je bent buiten in de natuur en er is ruimte voor rust en ontspanning. Dichterbij de boerderij heeft 7 leuke campingtips bij de boer!

De Menmoerhoeve – Etten-Leur
Liefde en respect voor de natuur staat hoog in het vaandel bij de Menmoerhoeve. Je geniet hier optimaal door een wandeling te maken langs de fruitgaard, groentetuin, door de vlindertuin en langs de dieren, zoals koeien, schapen, kippen, paarden en nog veel meer dieren die op de boerderij wonen. Alle campingplekken hebben een prachtig landelijk en vrij uitzicht.
Adres: Zundertseweg 66, Etten-Leur
De Menmoerhoeve website


Biesbosch hoeve – Drimmelen
Slapen op een eiland midden in de Biesbosch? Dat kun bij Biesbosch Hoeve! Het eiland is alleen te bereiken over het water waar je met een boot of kano kunt komen. Rondom de camping grazen de melkkoeien, je kampeert dus echt midden in de natuur.
Adres: Biesbosch 24, Drimmelen
Biesboschhoeve website


Het Achterste Loo – Hilvarenbeek
In een rustige bosrijke en rustige omgeving ligt boerderijcamping Het Achterste Loo. Voor kinderen is er alle ruimte om mee te helpen op de boerderij: de koeien aaien en knuffelen of de alpaca’s voeren. Je kampeert midden in een oude appelboomgaard en kijkt uit over de prachtige weilanden.
Adres: Groot Loo 22, Hilvarenbeek
Website Het Achterste Loo


De Spijken – Ammerzoden
Op deze camping kun je helemaal onthaasten of zoek je de levendigheid in de buurt makkelijk op. Het vleesvee loopt door de wei en vanaf je campingplek heb je een vrij uitzicht over de weilanden. In de buurt zijn veel mooie fietsroutes te vinden of bezoek je een van de kastelen in de buurt.
Adres: Lange Achterdijk 1, Ammerzoden
Website De Spijken


Het Ven – Bergeijk
De Brabantse gezelligheid proef je meteen als je kampeert bij Het Ven. Op de boerderij lopen twintig blonde Franse koeien rond. De campinggasten zijn van harte welkom om de stallen te bezoeken. Kinderen mogen helpen met het voeren van de koeien en de kippen of een rondje op de tractor met boer Frank maakt het feest compleet!
Adres: Postelseheideweg 6, Bergeijk
Website Het Ven

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder
Voor de familie
Campina Open Boerderijdagen

8 x Campina Open Boerderijdag bij jou in de buurt

Lees verder
Ontmoet de boer(in)

De Letter Asperges & Zo: Beleving van A tot Z

Lees verder