Voor de familie

Must see: Verlichte trekkertocht Oost Zeeuws-Vlaanderen

Op vrijdag 5 januari 2024 organiseren het bestuur van het AJK Oost Zeeuws Vlaanderen, de ZLTO Terneuzen en de ZLTO Hulst, de tweede verlichte trekkertocht in Oost Zeeuws-Vlaanderen!

Na een meer dan succesvolle eerste editie, wordt begin 2024 de tweede Verlichte Trekkertocht georganiseerd! Het start- én eindpunt is De Letter Asperges & Zo (Langeweg 14, Koewacht). Zij gaan een route afleggen van zo’n 47 kilometer langs de volgende plaatsen (met de verwachte passeertijden):

Plaatsnaam Verwachte tijd
Koewacht (start) 18.30 uur
Heikant 19.10 uur
Sint-Jansteen 19.25 uur
Hulst 19.35 uur
Terhole 20.30 uur
Vogelwaarde 20.50 uur
Zaamslag 21.15 uur
Axel 21.40 uur

 

Bekijk hier de volledige route!

Woon jij in de buurt van deze route? Dan is het zeker de moeite waard om langs de kant te komen kijken naar alle mooie versierde trekkers! Ook na de trekkertocht kun je nog bij De Letter Asperges & Zo terecht voor een borrel en snack. Er is zelfs een DJ aanwezig! Jij komt ook even langs toch?

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Verlichte trekkertocht Oost Zeeuws-Vlaanderen Zeeuws- VRIJDAG 5 JANUARI 2024 vertrek: vanaf de Letter Asperges en ZO Langeweg 14, Koewacht Koewacht Heikant Sint-Jansteen Hulst Terhole Vogelwaarde Zaamslag Axel eindbestemming De Letter Asperges en Zo IN SAMENWERKING MET: AJK OOST ZEEUWS-VL AANDEREN ZLTO TERNEUZEN EN-ZLT HULST DEELNEMEN KAN ALLEEN VOLGONS 00 FACEBOOK'

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder