Voor de familie

Terugblik op de verlichte tochten

Afgelopen weekend vonden de laatste verlichte trekker- en boerderijtochten van deze wintereditie plaats. Boeren en tuinders hebben ook deze editie weer heel enthousiast en creatief uitgepakt met het versieren van de verlichte boederijen en trekkers. Ben jij er ook bij geweest? Zo niet, dan kun je hieronder nog even terugblikken!

Verlichte boerderijentocht Land van Cuijk

De Verlichte boerderijenroute 2023 op 28 december slingerde door Escharen, Velp, Gassel en Grave. Een historisch oud gebied met kleine landweggetjes, prachtige boerderijen en landerijen. Helemaal geweldig met alle mooie verlichting! Met zo’n 600 auto’s kun je wel spreken van een geslaagde tocht! Op de pauzeplek in de aardappelloods van Daan Janssen van Janssen Akkerbouw Escharen lekker genieten van hapjes en gezellig buurten met de boeren. Omroep Land van Cuijk was erbij, kijk hier de video!


Verlichte trekkertocht Oost Zeeuws-Vlaanderen

Met zo’n 85 trekkers sterk werd op 5 januari de tweede verlichte trekkertocht georganiseerd door Oost Zeeuws-Vlaanderen. Alle verlichte trekkers, de één nog uitbundiger dan de ander, zorgden voor vele lachende gezichten langs de route die door o.a. Koewacht, Hulst en Zaamslag te bezichtigen was. Na afloop was er bij De Letter Asperges & Zo nog een borrel en snack te verkrijgen.


Lichtjestocht 2023 door o.a. Den Hout

Op 27, 28 en 29 december organiseerde ZLTO Amerstreek een lichtjestocht door o.a. Teteringen, Den Hout en Terheijden. Niet alleen boerderijen en trekkers waren verlicht, langs de route werden ook andere mooie of bijzonder verlichte gebouwen of voertuigen in beeld gebracht. Bekijk de samenvatting hieronder!

 

Verras me met nog meer

inspiratie!

Voor op tafel
venkel seizoensgroente groente vers

Top 5 seizoensgroenten van juni

Lees verder
Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2024

Lees verder
Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Lees verder