Boerengolf | Boeren en tuinders pakken uit

Groesbeek

Boerengolf is een speelse invulling van het reguliere golfspel. Het parcours ligt in verschillende weilanden met een aantal holes.

De kunst is om dit met zo weinig mogelijk slagen, af te leggen. Het is heerlijk lopen in de natuur en door de weilanden. Op de baan spelen twee groepen tegen elkaar van maximaal 5 personen en de kosten zijn €8,- p.p.

Bel om je plek te reserveren 024-3971733 of stuur een mail.

Adres
Lage Horst 6
6562 KT Groesbeek

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel
Geroosterde aubergines

De 5 seizoensgroenten van juli

Met de start van de zomervakantie is er ook weer ruimte en tijd om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen! De schappen van de streekwinkels zijn weer gevuld met heerlijke, verse groenten van eigen bodem. In dit artikel krijg je van ons tips voor smaakvolle toppers uit juli: artisjok, aubergine, bleekselderij, champignons en doperwten.

Voor de familie
Cfoto Kavelaars kersen

10 x Kersen rechtstreeks van de teler

De zomer is niet compleet zonder verse kersen! Op deze 10 adressen, verspreid over Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland, kun je terecht voor één (of twee? of drie?) bakjes van deze heerlijke zoete toppers.

Voor de familie
Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Zoet in de zomer: Clafoutis met kersen

Een zoet en romig hapje met de toppers van dit seizoen; verse kersen. Met dit Franse dessert scoor je zeker bonuspunten! Op de klassieke bereidingswijze worden kersen mét pit gebruikt, dit zorgt er voor dat ze tijdens het bakken minder vocht verliezen. Zo komt de clafoutis steviger uit je oven. De meeste ingrediënten koop je gewoon bij de boer.