Koeiendans

De moer
De koeien gaan de wei weer in! Op zondag 2 april luidt de De Annahoeve officieel het nieuwe weideseizoen in voor de koeien. Zodra de melkkoeien weer naar buiten gaan maken ze er een heuse voorjaarsdans van.
Vanaf dat moment genieten de koeien weer van het eerste verse gras. Die eerste grassprieten geven een heerlijke frisse smaak aan de melk. Over een paar weken wordt daar de eerste heerlijke graskaas van gemaakt!
Iedereen is vanaf 11:00 uur van harte welkom en om 12:00 uur gaan de deuren van de stal open. In de boerderijwinkel koop je heerlijke streekproducten en er is een standje van Brabants Duingoed waar je kaas kunt proeven
Kijk je mee naar dit leuke schouwspel?
Locatie: Zijstraat 25, De Moer
Tijd: 11:00 – 13:00 uur
verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!