Lammetjesdagen De Groene Polderwinkel | Schoondijke (ZL)

Lammetjesdagen bij De Groene Polderwinkel zijn een feest! De beschuit met muisjes staan voor je klaar, er zijn een hoop lieve lammetjes om te aaien én je mag op de foto met de pasgeboren schaapjes! Op vrijdag- en zaterdagmiddag ben je tussen 13:00 en 16:00 uur welkom. Entree is €1,50 p.p. en kids tot 2 jaar zijn gratis.

Bekijk alle info via de website
Adres:
Groenweg 1B, Schoondijke

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!