PorcusCampus introduceert de ‘PigWalk’

Aarle-Rixtel
De catwalk kennen we natuurlijk wel. Maar heeft iemand ooit al eens de PigWalk gezien?
Waarschijnlijk niet. En zeker niet met verschillende soorten varkens rassen.
Verschillende soorten varkens presenteren zich  bij PorcusCampus en lopen de PigWalk over de balustrade.
Tijdens de PigWalk wordt de achtergrond van ieder varken verteld.
Dit is te zien in  de evenementenhal van PorcusCampus op zaterdag 20 augustus tussen 17:00 en 21:00 uur. Naast de PigWalk zijn er op deze dag nog verschillende andere activiteiten.
Meld je aan via info@porcuscampus.nl

verras me met nog meer

Inspiratie

Boer en maatschappij

Koop een bosje gladiolen, zaai een bloemenstrook

Wandelaars, feestvierders, bewoners en boeren: van iedereen gaat het hart sneller kloppen van de 4Daagse. Ze delen de passie door te genieten van stad en land. Sinds de coronatijd hebben steeds meer fietsers en wandelaars het platteland ontdekt. Boeren en tuinders werken elke dag hard aan een groen platteland om van te genieten. Bezoekers en bewoners kunnen de boeren tijdens de 4Daagsefeesten een handje helpen. De boeren en tuinders van Nijmegen verkopen namelijk bosjes gladiolen (5 stengels) voor het goede doel. 

Voor de familie

Top-10 zomeractiviteiten op de boerderij

In de regio organiseren boeren en tuinders in de zomermaanden allerlei toffe activiteiten op het platteland. Iedereen – van jong tot oud – is welkom om langs te komen en te genieten! Doe je ook mee met ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’? Dit is onze top-10 van leuke zomeractiviteiten op de boerderij!

Voor de familie

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer 2023

In juli en augustus pakken boeren en tuinders uit in de zomer. In het hele land worden er in de zomermaanden activiteiten op het platteland georganiseerd voor iedereen, van jong tot oud. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit‘ is een initiatief van ZLTO, LTO Noord, Boer Bewust, Boeren Buren, Team Agro NL, Fietsen voor m’n eten en Dichterbij de Boerderij.