PorcusCampus introduceert de ‘PigWalk’

Aarle-Rixtel
De catwalk kennen we natuurlijk wel. Maar heeft iemand ooit al eens de PigWalk gezien?
Waarschijnlijk niet. En zeker niet met verschillende soorten varkens rassen.
Verschillende soorten varkens presenteren zich  bij PorcusCampus en lopen de PigWalk over de balustrade.
Tijdens de PigWalk wordt de achtergrond van ieder varken verteld.
Dit is te zien in  de evenementenhal van PorcusCampus op zaterdag 20 augustus tussen 17:00 en 21:00 uur. Naast de PigWalk zijn er op deze dag nog verschillende andere activiteiten.
Meld je aan via info@porcuscampus.nl

verras me met nog meer

Inspiratie

Boer en maatschappij

Boer-burgerplatform Dichterbij de Boerderij is vernieuwd

Het ZLTO-initiatief Dichterbij de Boerderij heeft een nieuw (online) jasje gekregen. Sinds 2016 bezoeken duizenden burgers per maand de website voor de leukste activiteiten op het erf, informatieover het boerenbedrijf, recepten en inspirerende verhalen van agrarische ondernemers.

Ontmoet de boer(in)

Een explosie aan kleur in de pluktuin van boerin Lenneke (Lovely Living)

De zomer is hét moment dat de bloemen in je tuin of in de natuur op zijn allermooist zijn. Alles staat in volle bloei, de kleuren spatten ervan af en de insecten zijn helemaal in hun element. In de tuinen rondom melkveehouderij Rijsdijkhoeve is de prachtige pluktuin van Lovely Living te vinden. De borders staan boordevol prachtige bloemen – de een nog mooier dan de andere – waar je elke vrijdag en zaterdag zelf je boeket kan komen plukken. Wat is het ondernemersverhaal van eigenaresse en boerin Lenneke?

Ontmoet de boer(in)

Stap in de wereld van kersen bij Hubert en Janny

De prachtig dieprode zoete kersen van Nederlandse bodem zijn absolute seizoenstoppers. Amper twee maanden per jaar kunnen we slechts genieten van dit heerlijk zoete fruit. In Raamsdonk is de kersenboomgaard van Hubert en Janny een fijne tussenstop voor de lekkerste kersen én koffie.