Verlichte Route | Drimmelen-Made-Den Hout

Drimmelen

De afgelopen twee jaar waren de lichtjesroutes langs boerenbedrijven een groot succes. De verlichte huizen, boerderijen en tractoren langs de route zorgden beide jaren voor files op de route in de polder: ook dit jaar zorgt dit uitje voor een vette glimlach op je gezicht!

Route door het buitengebied
De route slingert door het buitengebied van Drimmelen, Made en Den Hout waar je de mooiste versieringen kunt aanschouwen bij boerenbedrijven. Vanuit je eigen voertuig bewonder je verlichte schuren, stallen, bomen en andere objecten. Alle omwonende boeren en bewoners zijn uitgenodigd om mee te doen!

Info
Met je eigen auto kies je zelf vanaf welk punt je begint. Er is geen bezoek op de bedrijven. De route en meer details over het event is te vinden via de link.

Datum: 27 – 28 – 29 december
Tijd: 17:00 – 21:00 uur

 

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor op tafel

Speciaal voor pakjesavond: kruidnoten-pompoen-cheesecake

‘t Heerlijk avondje is gekomen…Pakjesavond is vaak een hectische, maar sfeervolle avond om te genieten met familie. De mooie ingepakte cadeautjes, creatieve surprises en grappige gedichten zorgen altijd voor een onvergetelijke sinterklaasavond. Een lekker bijpassend sinterklaas hapje maakt het 5-december-moment helemaal compleet. Maak er samen een sfeervolle dag van!

Voor op tafel
rode kool

Top 5 groenten december

In de laatste maand van het jaar dient het winterseizoen zich officieel aan. Aan de grond vriest het steeds vaker – maar dat betekent niet dat er niet meer geoogst wordt. Ook in december zijn er groenten en fruit te telen van Nederlandse grond. Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet met een paar lekkere recepten!

Boer en maatschappij

In de spotlight: de koe!