Verlichte Route | Drimmelen-Made-Den Hout

Drimmelen

De afgelopen twee jaar waren de lichtjesroutes langs boerenbedrijven een groot succes. De verlichte huizen, boerderijen en tractoren langs de route zorgden beide jaren voor files op de route in de polder: ook dit jaar zorgt dit uitje voor een vette glimlach op je gezicht!

Route door het buitengebied
De route slingert door het buitengebied van Drimmelen, Made en Den Hout waar je de mooiste versieringen kunt aanschouwen bij boerenbedrijven. Vanuit je eigen voertuig bewonder je verlichte schuren, stallen, bomen en andere objecten. Alle omwonende boeren en bewoners zijn uitgenodigd om mee te doen!

Info
Met je eigen auto kies je zelf vanaf welk punt je begint. Er is geen bezoek op de bedrijven. De route en meer details over het event is te vinden via de link.

Datum: 27 – 28 – 29 december
Tijd: 17:00 – 21:00 uur

 

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie
Zorgboeren Open Dag 1 juni 2024

Kom langs op de Open Dag van Zorgboerderijen!

Kom op 31 mei of 1 juni naar de Open Dag van de Zorgboerderijen in onze regio! 8 zorgboerderijen zetten hun deuren open voor jong en oud! Zorgboerderijen zijn niet alleen gewone boerderijen, maar bieden ook dagbesteding en begeleiding aan mensen met een zorgbehoefte. Tijdens de open dag kun je zien hoe het eraan toegaat op de boerderij. Veel zorgboerderijen hebben dieren en een stuk land waar ze voedsel verbouwen of planten laten groeien.  Deze dag is ideaal voor jonge gezinnen en plattelandsliefhebbers die een kijkje willen nemen in het bijzondere en mooie werk van zorgboerderijen! 

Voor de familie
Campina Open Boerderijdagen

8 x Campina Open Boerderijdag bij jou in de buurt

Er staat weer een lang weekend voor de deur, het Pinksterweekend! Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor 2e Pinksterdag? Ga dan eens naar de Campina Open Boerderijdagen! Zoeken waar je naartoe kan hoeft niet, want wij geven 8 adressen waar jij maandag 20 mei naartoe kan om een kijkje te komen nemen op de boerderij. 

Ontmoet de boer(in)

De Letter Asperges & Zo: Beleving van A tot Z

Met een vliegende start begon het aspergeseizoen begin maart bij familiebedrijf “De Letter Asperges” in Koewacht. De asperges waren extreem vroeg dit jaar, maar daar weten Tom, Moniek en hun drie zonen gelukkig wel raad mee. Als enige aspergeteler in Zeeland is de teelt van het witte goud hun corebusiness en bieden zij een complete aspergebeleving.