Verlichte Route | Drimmelen-Made-Den Hout

Drimmelen

De afgelopen twee jaar waren de lichtjesroutes langs boerenbedrijven een groot succes. De verlichte huizen, boerderijen en tractoren langs de route zorgden beide jaren voor files op de route in de polder: ook dit jaar zorgt dit uitje voor een vette glimlach op je gezicht!

Route door het buitengebied
De route slingert door het buitengebied van Drimmelen, Made en Den Hout waar je de mooiste versieringen kunt aanschouwen bij boerenbedrijven. Vanuit je eigen voertuig bewonder je verlichte schuren, stallen, bomen en andere objecten. Alle omwonende boeren en bewoners zijn uitgenodigd om mee te doen!

Info
Met je eigen auto kies je zelf vanaf welk punt je begint. Er is geen bezoek op de bedrijven. De route en meer details over het event is te vinden via de link.

Datum: 27 – 28 – 29 december
Tijd: 17:00 – 21:00 uur

 

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie

9 x de leukste pluktuinen

Normaal haal je jouw groenten, fruit en bloemen op de markt, in de supermarkt of bij een speciaalzaak in de buurt. Lijkt het je leuk om samen met je kids fruit, groenten of bloemen zélf te plukken bij de boer? Wij hebben negen leuke adressen voor je verzameld!

Ontmoet de boer(in)

Maak kennis met geitenboer Christ Schippers (eigenaar van ’t Geitenboerke in Oerle)

Vanaf 1999 vind je in Oerle – aan de rand van Veldhoven – geitenboerderij ’t Geitenboerke. Sinds de oprichting is er een hoop veranderd. Naast de melkproductie van ruim 600 melkgeiten is ’t Geitenboerke een zorgboerderij en wordt er regelmatig een ‘meet & greet’ met de geiten georganiseerd. Eigenaar Christ Schippers vertelt met trots over zijn veelzijdige boerderij.

Voor op tafel

Koop eieren bij de boer: 10x kakelverse eieren in de buurt

Eieren zijn lekker én gezond. Je kan met een eitje alle kanten op: koken, bakken, pocheren, maak er een quiche van of draai zelf een eigengemaakte mayonaise. Bij de boer ben je aan het juiste adres voor kakelverse eieren. En zeg nou zelf: vers smaken ze toch het allerlekkerst?