Voor de familie

3 x Leuk om te doen tussen Kerst en Oud & Nieuw

De kerstdagen zijn inmiddels achter de rug en we hoeven nog maar een paar nachtjes te wachten voordat we 2023 afsluiten en op het nieuwe jaar proosten! Heb jij de agenda deze dagen nog open staan voor leuke spontane activiteiten? Dan hebben wij er een aantal voor jou op een rijtje, namelijk de verlichte trekker- en boerderijtochten bij jou in de buurt!

Niet alleen in de zomer zijn er allerlei activiteiten op het boerenerf, maar ook zeker in de winter! Ben je nog nooit naar een verlichte trekker- of boerderijentocht geweest? Dan raden wij jou de volgende tochten aan. Mocht je al ooit eerder zijn geweest, dan weet je dat deze tochten zeker de moeite waard zijn. Een mooie reden om deze koude (en natte) dagen toch even de deur uit te gaan.

  • Verlichte boerderijentocht Terheijden: van 27 tot en met 29 december. Deze verlichte route gaat door het buitengebied van Terheijden, Den Hout en zuidelijk van het Markkanaal. De lampjes branden van 17.00 tot 21.00 uur!
  • Verlichte boerderijentocht ZLTO ABG: loopt van 22 tot en met 30 december! De route gaat door onder andere Baarle Nassau, Gilze, Chaam, Ulicoten, Alphen, Molenschot.
  • Verlichte boerderijentocht Land van Cuijk: de uitgepijlde autoroute voert op 28 december jong en oud langs prachtig verlichte boerderijen en landerijen in het Land van Cuijk. Onderweg zijn verlichte letters te ontdekken. Die vormen samen een zin. Deelnemers kunnen de zin afmaken en insturen. De leukste inzendingen ontvangen een boerenprijs!

verras me met nog meer

Inspiratie

Voor de familie

Nieuwe streekproducten fietsroute (Zeeland)

Lees verder
Boer en maatschappij

In de spotlight: de geit

Lees verder
Boer en maatschappij

Zoönose: wat is het en hoe voorkomen we het?

Lees verder